Betlehemskyrkans podcast

Här kan du höra bl.a. predikningar, gudstjänster, samtal från Betlehemskyrkan i Göteborg.
RSS Feed
Betlehemskyrkans podcast

July

All Episodes
Archives
Now displaying: Page 1
Jun 20, 2021

3 söndagen efter trefaldighet: Förlorad och återfunnen. Luk 15:1–7. Per Duregård. Textläsning: Pernilla Martinsson.

STÖD VÅRT ARBETE
Vi är tacksamma för alla som varje vecka ger av sin tid och sina pengar till Betlehemskyrkan och det arbete vi ägnar oss åt. Vill du också vara med och bidra? Swisha en gåva till 123 592 23 07, eller

Jun 13, 2021

2 söndagen efter trefaldighet: Kallelsen till Guds rike. Luk 14:15–24. Robert Eriksson. Textläsning: Anna Lyngfelt.

#KARANTÄNKOLLEKT
Vi är tacksamma för alla som varje vecka ger av sin tid och sina pengar till Betlehemskyrkan och det arbete vi ägnar oss åt. När vi nu under en tid flyttar ut vårt arbete på nätet blir dock möjligheterna att göra insamlingar förändrade – men för att kunna fortsätta bedriva vår verksamhet är behovet av ett fortsatt givande stort.

Så, stöd gärna vårt arbete genom att swisha en gåva till 123 592 23 07 – eller ännu hellre, passa på att ta tillfället i akt att lägga in en stående månadsöverföring via din internetbank, till bankgiro 514-8770.

Jun 6, 2021

1 söndagen efter trefaldighet: Vårt dop. Joh 3:1–8. Britta Hermansson.

May 30, 2021

Hela trefaldighets dag: Fader, Son och Ande. Matt 11:25–27. Martin Klemetz. Textläsning: Daniel Berglund.

May 23, 2021

Pingstdagen: Den heliga anden. Apg 2:1–11. Robert Eriksson. Textläsning: Ulrika Henkelman.

May 16, 2021

Söndagen före pingst: Hjälparen kommer. Joh 15:26–16:4. Per Duregård. Textläsning: Anna-Karin Caspersson.

May 9, 2021

Bönsöndagen: Bönen. Luk 18:1–8. Robert Eriksson. Textläsning: Britta Hermansson.

May 2, 2021

5 söndagen i påsktiden: Att växa i tro. 1 Joh 4:10–16. Lovisa Almén.

Apr 25, 2021

4 söndagen i påsktiden: Vägen till livet. Joh 16:16–22. Robert Eriksson. Textläsning: Magnus Sundemo.

Apr 18, 2021

3 söndagen i påsktiden: Den gode herden. Joh 10:1–10. Per Duregård. Textläsning: Pernilla Martinsson.

Apr 11, 2021

2 söndagen i påsktiden: Påskens vittnen. Joh 21:1–14. Robert Eriksson. Textläsning: Martin Klemetz.

Apr 4, 2021

Påskdagen: Kristus är uppstånden. Mark 16:1–14. Robert Eriksson. Textläsning: Majvor Evermyr.

Mar 28, 2021

Palmsöndagen: Vägen till korset. Mark 11:1–11. Britta Hermansson. Textläsning: Magnus Bramer.

Mar 21, 2021

Jungfru Marie bebådelsedag: Guds mäktiga verk. Luk 1:26–38. Robert Eriksson. Textläsning: Anna-Karin Caspersson.

Mar 14, 2021

Midfastosöndagen: Livets bröd. Joh 6:1–15. Lovisa Almén.

Mar 7, 2021

3 söndagen i fastan: Kampen mot ondskan. Luk 11:14–26. Robert Eriksson. Textläsning: Magnus Bramer.

Feb 28, 2021

2 söndagen i fastan: Den kämpande tron. 1 Mos 32:22–31. Robert Eriksson. Textläsning: Ulrika Henkelman.

Feb 21, 2021

1 söndagen i fastan: Prövningens stund. Matt 4:1–11. Per Duregård. Textläsning: Agneta Wallenstam.

Feb 14, 2021

Fastlagssöndagen: Kärlekens väg. Luk 18:31–43. Robert Eriksson. Textläsning: Magnus Sundemo.

Feb 7, 2021

Kyndelsmässodagen: Uppenbarelsens ljus. Luk 2:22–40. Magnus Bramer. Textläsning: Julia Sjöström.

Jan 31, 2021

Bokreleasekonsert för Robert Erikssons nya bok Leva eller överleva (Libris förlag). Med Britta Hermansson, Robert Eriksson och stråkkvartetten Omorfia.

Kommande veckor kan du också vara med i Cirkelsnack – en digital bokcirkel utifrån boken i samarbete med studieförbundet Bilda. Läs mer om den på www.betlehemskyrkan.se, där du också kan beställa boken.

Stöd Betlehemskyrkans arbete: Swisha en gåva till 123 592 23 07.

Jan 31, 2021

Septuagesima: Nåd och tjänst. Matt 20:1–16. Per Duregård. Textläsning: Gunilla Oldberg.

Jan 24, 2021

3 söndagen efter trettondagen: Jesus skapar tro. Rom 1:16–17. Lovisa Almén.

Jan 17, 2021

2 söndagen efter trettondagen: Livets källa. Joh 2:1–11. Robert Eriksson. Textläsning: Magnus Bramer.

Jan 10, 2021

1 söndagen efter trettondagen: Jesu dop. Matt 3:13–17 Robert Eriksson.

1 2 3 4 5 6 7 Next » 12